Din seria "in ce te pot baga prietenii". RoNewMedia

iunie 15, 2009 0

Acum ceva timp eram intrebat de prietenul Stanca daca n-as vrea sa particip la un eveniment precum RoNewMedia. Normal, suna cool, ok. Ca sa aflu zilele trecute, eu aflindu-ma in Satu Mare acum, ca 1. evenimentul e chiar miine dimineata si ca 2. Domnul Stanca m-a trintit intr-o dezbatere cu oameni pe care ii dispretuiesc cit pot de sincer (banuiesc ca-mi cunoasteti simpatia pentru Victor Ciutacu).
Normal pentru voi poate fi amuzant. Se cearta iar unii… Dar eu? Ma rog, sar in masina, conduc vreo 10 ore si, daca nu mor pe sub vreun tir, voi fi fara mila in dezbaterea de miine in discutiile cu bloggerii si jurnalistii si aia care-s de-amindoua. Voi riposta dur daca voi auzi iar filozofari din gama:
– ca nu stiu cine mi-a furat subiectul meu de mare blogger
– ca Boc trateaza jurnalistii nasol
– ca presa fura din bloguri
– ca un articol despre cit de proaste sint unele femei la volan se numeste blogareala de top
P.S. Am fost in Cluj la un eveniment unde am auzit oameni vorbind altfel, incercind sa explice altfel realitatea imediata: GM Tamas, Bogdan Ghiu si altii. Voi reveni cu citate si povesti de acolo dupa ce o sa ies din goana nebuneasca prin Romania cu Renault-ul meu fara revizie. Si dupa ce o sa vorbesc inteligent la Ronewmedia:)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.