Discursul lui Crin Antonescu. Leac babesc impotriva lesinului

martie 23, 2009 0

Am auzit multi oameni entuziasmati de discursul lui Crin Antonescu de la Congresul PNL. Am auzit asta si la colegi din presa.
Am auzit si ca discursul i-ar fi fost scris de Bogdan Teodorescu, dar nu am nici o garantie in acest sens; prin urmare, va rog sa luati asta ca pe o birfa, nu ca pe o informatie 🙂 Am mai auzit, tot despre discurs, si ca el nu ar fi fost scris de fapt de BTeodorescu, ci de Daniel Barbu. Ma rog…
Dupa cuvintarea sa de la Congres, la citeva ore, dl Antonescu a fost deja botezat  „Obama de Romania”. Cu entuziasm, cu speranta, cu zimbetul pe buze 🙂
Intr-un fel,  e prea tirziu pentru ideea mea care are trimitere directa la cei care au lesinat de placere si la discursul lui „Obama de Romania”, dar si mai apoi, la TV, rememorind acest discurs antologic si mai mult decit atit (probabil chiar ontologic!). Poate insa ca merita luata in seama si pentru viitorul imediat si mediu. In fond, dl Antonescu o sa tot vorbeasca de acum inainte, asa ca vor fi, din nou, oameni care ar putea lesina la auzul vorbelor lui.
Asadar, un leac mai degraba babesc, gasit aici:
Pentru a preveni starile de lesin e bine sa preparati un ceai din frunze de rozmarin sau lavanda. Ca metoda eterna se recomanda inhalarea de sare de lamiie sau piper.
PS Oare Dinu Patriciu il va aduce pe Bono daca dl Antonescu va candida la presedintie?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.