Doi stirbi: Oprescu si Blaga

mai 13, 2008 0

Am vazut emisiunea lui Ciutacu, in care invitati au fost Oprescu si Blaga. Cu amintirea editiilor in care Ciutacu ii ridica osanale-n varful limbii chirurgului care n-a mai pus mana pe bisturiu de o groaza de vreme, a trebuit sa-mi reprim greata relativa, pentru ca eram curios sa vad doi caini rai in arena. Doi lei. Doi tigri… Pentru ca la asta ma asteptam. Blaga sa-i dea o bucata lui Oprescu, iar senatorul sa-i traga una cu dosarul de profesor peste falci (pentru cei ce inca nu stiu la ce ma refer, clic aici).

Cand colo, replici slabe, idei putine si uzate, iar cele originale erau atat de fanteziste incat numai un ciutac le-ar putea crede (definitia cuvantului „ciutac” e aici). Ma gandeam ca voi asista la un meci de box electoral, dar a fost o palmuiala intre scolarite timide. In loc de pumni, asteptam suturi in c***e si coate-n in gura. Nu ironii ieftine si zambete protocolare. Oamenii astia vor cel mai mare post din administratia Capitalei si refuza sa lupte. In loc sa muste, se comportau ca doi stirbi, oferind un masaj gingival contracandidatului.

De ce sange? De ce suturi in c***e? De ce coate-n gura? Pentru ca atunci cand mai multi candideaza pe un singur loc, fiecare trebuie sa demonstreze ca e cel mai bun. Iar daca el e cel mai bun, inseamna ca ceilalti sunt mai prosti. Sau mai slabi. Lupta politica si baletul politic sunt doua lucruri distincte. Din acest punct de vedere, Blaga si Oprescu au ce invata de la Basescu si Nastase.

*** = oai

Update: Oare de ce sunt asa de preocupati candidatii la primarie sa faca gesturi cu mana? Colajul e facut din poze de pe site-urile lor. Observ totusi ca pesedistii au ce au cu un singur deget, iar Blaga cu toata palma.
primari1.JPG

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.