Domnu' Tariceanu, lasati-o, ca macane!

octombrie 5, 2008 0

Simbata, premierul, brusc atins de un fior de responsabilitate: „Deciziile politicianiste luate de Parlament nu vor face altceva decat sa se intoarca impotriva romanilor. Acestia vor primi un teanc de bani cu care nu vor putea sa cumpere nimic. In luna august, inflatia a fost 0. Nu vreau ca prin masuri iresponsabile sa creasca din nou inflatia, asa cum a fost ani la rand. In Parlament e o veselie totala, se aproba orice. Ma mir ca nu au aprobat chiar o crestere mai mare. PSD si PD-L au dat dovada de o crasa iresponsabilitate”.
Reiau cu majuscule ultima fraza: „PSD SI PD-L AU DAT DOVADA DE O CRASA IRESPONSABILITATE”.
In opozitie cu cei care dau dovada de o „crasa iresponsabilitate”, Guvernul, spune dl Tariceanu, „nu e dispus sa cada in plasa acestor masuri populiste”. Atita doar ca, la votul din Parlament, ministrul Adomnitei („botezat”, intre timp de presa, Arazginditei) a votat cu voluptate chiar in favoarea unor masuri populiste. Plus ca, de asemenea in Parlament, in aceeasi situatie, toti liberali au votat in aceeasi directie.
Imediat dupa declaratiile facute in urma intilnirii cyu JM Barroso, ma intrebam in acest fel cu privire la ceea ce face dl Tariceanu. Acum, dupa baletul janic pe care l-a executat simbata liderul PNL, am inca o data acelasi raspuns: NU!
A propos, cum ramine cu a saptea putere economica a Europei? 
PS. Recomand calduros lectura acestei postari de pe blogul lui Istodor 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.