Dragi apărători ai drepturilor IP-ului: Cancelaria Premierului s-a desfiinţat din martie

noiembrie 1, 2009 0

Îl răzbun aici pe domnul forumist kanuta şi dau în vileag discuţia mea privată cu dl. Oanţă. Zicea el că am fi „o ţară de doi lei” dacă am ajunge să nu mai putem plăti bugetarii şi că încă ne mai putem împrumuta. Eu sunt de părere că am fi o ţară de doi lei dacă am continua să-i tratăm pe bugetari ca pe o categorie privilegiată. Sectorul privat a trecut pe excedent, în sectorul public deficitul se tot adânceşte. Sectorul privat a dat afară şi tăiat salarii – sectorul public s-a umflat în continuare. Dar ce-i mai frustrant? Că cei mai mulţi funcţionari freacă menta, pentru că şi dacă ar vrea să facă ceva n-au ce. Ăştia ar trebui daţi afară mai întâi.
Bun, înapoi la subiect. Lui Oanţă i se făcuse milă că-şi pierde kanuta jobul. BREAKING NEWS: Cancelaria Primului Ministru s-a desfiinţat din martie. Uite cum se lăuda Boc iar, luna trecută când să-l trântească Parlamentul: „Spre deosebire de toţi predecesorii mei, eu am desfiinţat Cancelaria Primului- Ministru pe care domnii Tăriceanu şi Năstase au umflat-o în dispreţul banului public. Eu am desfiinţat-o! Asta a însemnat curaj politic”.
Acu una din două trei: fie Cancelaria nu s-a desfiinţat, fie d-l kanuta munceşte de plăcere şi e tot timpul în timpul liber, fie dl. Boc are o efracţie la Palat. Felicitări Oanţă, lucrezi pentru interesul public 🙂

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.