Drogul din gură

octombrie 8, 2009 10

Scurt buletin de știri profund românești:

  • Două mămici au fost împiedicate în timpul grevei de luni să plece cu copiii nou-născuţi din Maternitatea Spitalului „Filantropia“ din Craiova. Femeile s-au trezit prizoniere în spital, după ce medicii au refuzat să le facă externarea, pe motiv de grevă. După îndelungi insistențe, li s-a spus că ele pot să plece, dacă vor, dar copiii rămân acolo.
  • După veșmintele preoțești încrustate cu cristale Swarovski, a apărut în România și clopotul cibernetic. L-a inventat un băimărean și a fost deja comandat de 40 de biserici. Clopotul se pornește cu ajutorul unui cod trimis prin SMS unui satelit.
  • Un bărbat din Cegani, judeţul Ialomiţa, şi-a legat câinele cu o funie de brâu şi a încercat să traverseze înot brațul Borcea. Ca să fie sigur că și el și animalul vor rămâne la suprafața apei, omul a legat în jurul său şi al câinelui sticle de plastic. Încercarea a eşuat. Norocul a facut ca în zonă sa fie câţiva pescari care l-au ridicat, cu tot cu câine, în barcă şi l-au adus la mal.
  • Deținuţii Penitenciarului Colibaşi sunt campioni la introducerea în celule a obiectelor interzise de lege. Majoritatea obiectelor ajung în penitenciar odată cu pachetele aduse de rude. Cele mai căutate sunt telefoanele mobile. S-au găsit telefoane în conserve, în cocă de pâine, în cozonaci, sub branțurile pantofilor sau în ceasuri de mână. Odată intrate în celulă, acestea sunt ascunse în picioarele meselor, în tocul uşii, în zid, în săpun, sub wc, sub plăcile de faianţă sau în aparatura radio-tv. Alcool s-a găsit în: sticle de apă plată, sticle de ceai, mandarine, portocale, pepeni și într-un pui fript burdușit cu prezervative pline cu alcool. Drogurile sunt şi ele foarte dorite de deținuți. Au fost găsite droguri în chiloţi, în decolteu, în gură, în iaurt, în carne prăjită, în brichete, în coşuri de gunoi, în crema de la Eugenia,  în nuci şi în fistic.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.