EBA & AVass. Jaj, Istenem!


  Ioi, Doamne! Jaj, Istenem!
  Iata:
  a) Andreea Vass:

  „Fapte, nu vorbe! Investigaţie autentică, nu bârfe! Pot să am aşa ceva măcar de ziua mea? Am intrat în politică ca să servesc şi nu ca să mă servesc”

  b) Elena Basescu:

  Nu mă îngrijorează această scrisoare deoarece ea vine ca urmare a unei prietenii între domnişoara Vass şi acest domn deputat maghiar, cei doi cunoscându-se de pe vremea când lucrau în Comisia de bugete a PE. O văd pur şi simplu ca pe o răzbunare a faptului că domnişoara Vass nu a prins un loc eligibil (pe listele pentru PE ale PDL-n.r.).”

  Bonus!
  Stolo, draga Stolo:

  Eu o cunosc foarte bine pe Andreea Vass. Doar am lucrat atâţia ani cu ea. Dânsa când are ceva de spus o face direct. Fie prin articole, fie pe blog, nu umblă cu asemenea lucruri. Andreea Vass are caracter, o mândrie profesională, şi nu cred că un parlamentar european (Elena Băsescu – n.r.) se poate băga în asemenea lucuri, că i-a spus cineva, că a auzit ceva. Andreea Vass nu are nici o legătură cu acest subiect.

  Din nou, A Vass:

  „Daca am ceva de spus, o fac direct si transparent, ca pana acum. Nu am nevoie de intermediari. De pilda, sunt uimita sa citesc o astfel de declaratie si nu pot sa o interpretez altfel decat ca cineva o informeaza total eronat pe domnisoara Elena Basescu

  Fain, nu?


  16 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here