Echipa Realitatea Plus, luată cu asalt de infiltrați. Avem dovada: taximetristul scandalagiu și-a încercat norocul în politică

Echipa Realitatea Plus, luată cu asalt de infiltrați. Avem dovada: taximetristul scandalagiu și-a încercat norocul în politică

februarie 26, 2024 0

Scene șocante: Echipa Caravana România Suverană a fost luată cu asalt de infiltrații prezenți la protestul taximetriștilor. Atât jurnalistul Realitatea PLUS Alexia Ditcov, dar și invitații ei au fost agresați și amenințați în Piața Constituției. 

Realitatea PLUS a transmis adrese oficiale către instituțiile statului, deoarece jandarmii prezenți la manifestație nu au intervenit pentru îndepărtarea scandalagiilor. Iar potrivit lui Silvestru Șoșoacă, individul care a orchestrat agresiunea a încercat recent să intre în partidul SOS, însă cererea lui a fost respinsă. 

„Am fost surprinsa neplacut de atitudinea acestui om care a incercat sa ma agreseze fizic. Au incercat sa rupa cablurile sa ne scoata, au avut problema cu emisiunea noastra, cu mine, au deranjat toate aceste dezvaluiri”, a spus Alexia Ditcov, reporterul Realitatea Plus.

Imagine

 

„Am stat in spatele domnisoarei, am rezistat la impingerile care veneau de la multime”, a spus Ninel Peia, prezent în ambuscadă.

Imagine

Ioan Pugna, taximetristul scandalagiu care i-a reproșat jurnalistului Realitatea PLUS că protestul nu are culoare politică, este un personaj extrem de controversat. Deși neagă orice implicare a partidelor, individul și-a încercat norocul și în politică și a candidat la Consiliul Local din Cluj Napoca. Loc pe care nu l-a prins.

De altfel, taximetriștii care se plâng de faptul că nu au clienți, au dovedit în repetate rânduri că au un comportament suburban.


 

 
 
Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.