EDITORIAL Mădălina Dobrovolschi: Rețetă a la Tăriceanu- “Pedepsiți guvernul! Nu respectați restricțiile!”

EDITORIAL Mădălina Dobrovolschi: Rețetă a la Tăriceanu- “Pedepsiți guvernul! Nu respectați restricțiile!”

august 11, 2020 0

Până unde credeți că poate să meargă un politician cu manipulările grosolane? Credeți că ar putea să existe o limită, o linie roșie de care să nu poată trece, măcar din bun simț? Zilele acestea ne demonstrează că această limită nu există, din păcate, pentru noi!

Iată-l pe Tăriceanu, aflat la acest capitol într-o permanentă competiție cu el însuși – el comentează ce ar trebui să pățească guvernul pentru că majorează pensiile doar cu 14 la sută, nu cu 40 – „Pedeapsa pentru voi este că meritați ca și pensionarii să respecte tot 35% din ordinele pe care voi le dați”.

Cum ați zis???? Adică pensionarii să nu respecte restricțiile, să se expună la coronavirus, să se îmbolnăvească, pentru că așa i-ar pedepsi pe guvernanți că nu măresc suficient de mult pensiile?

La nivelul acesta a ajuns campania electorală? Îndemnați oamenii la nerespectarea legii, la bagatelizarea pericolului și apoi aruncați vina pe guvern că a crescut alarmant numărul de infectări? Vă cam bubuie ipocrizia în cap, nu credeți? Cinismul dus la nivel de artă…

Acestor oameni le este mai ușor să mintă decât orice altceva, este a doua lor natură! Să vedem exemplul “strategiei” PSD din ultimele zile. Au anunțat pe 4 august că dau în judecată PNL, pentru că le iau primarii, uitând că ei ,în 2014, sub brațul protector al lui Dragnea, au luat într-o noapte peste 500 de primari!!! În timpul mandatului! Anunțul de pe 4 august că dau în judecată pe loc PNL a rămas doar pe pagina de socializare a lui Ciolacu …

Apoi tot PSD a anunțat depunerea moțiunii de cenzură pe 14 august. Acum dau de înțeles că tot în calendarul paralel rămâne și data asta, după ce, de la partidul lui Ponta au aflat că vor găsi în urne paracetamol și gumă de mestecat …

Și să nu uităm de anunțul PSD, care a șocat cu adevărat – că pe 23 august ne cheamă la referendum pentru inițiativa “Fără penali în funcțiile publice”. Ați mai auzit ceva despre subiect? Tot într-un calendar paralel a rămas.

PSD trăiește pe rit vechi. Numai ei știu la ce dimensiune temporară se referă atunci când se lansează în promisiuni …

Și când vezi tot felul de relicve politice cum se umflă acum, aflate la granița trecerii în irelevanță, să mai rămână o tură la butoane, te apucă sila! Dacă noi ne-am săturat de minciunile lor, oare ei nu s-au săturat de propria impostură?

Sursa: Realitatea de Bucuresti

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.