Emil Boc a facut poc. Din nou.

noiembrie 3, 2008 0

Tariceanu a spus azi ca nu se pune problema maririi salariilor profesorilor, deoarece ar fi o masura ce poate accentua criza economica, iar in acest moment, prioritatile guvernului trebuie sa fie axate spre diminuarea efectelor acestei crize. La putin timp dupa, iese si Emil Boc, care o tine pe a lui, ca Tariceanu nu respecta legea si ca, vai, ce premier prost e si ca, iar vai, ar  trebui sa demisioneze. Tot Boc sustine ca daca PDL va forma noul guvern, va da profesorilor marirea de salariu de 50%. Nici un moment nu a discutat Boc despre efectele acestei mariri salariale atunci cand sunt corelate cu criza economica. Nici un moment nu l-a contrazis pe Tariceanu in acest domeniu, deoarece ar fi fost imposibil si ilogic. Economia are legile ei, pe care daca nu le respecti te musca apoi de fund. iar pe Boc ar putea sa-l inghita cu totul.

Asadar, Emil Boc a facut poc. Din nou.Nu ca atunci cand a cazut in emisiunea lui Andrei Gheorghe, ci mai rau, pt ca acum ameninta ca va va da un branci economiei nationale.

 
Exista insa o mutare pe care Tariceanu poate sa o faca pentru a scapa de tilincuta maririi salariale. Sa-l dea pe Adomnitei afara din partid. Pentru ca Adomnitei este ghiuleaua care i-a tarat pe liberali in acest scandal, iar ei, in loc sa scape de ea, o tin in brate. Cat timp Adomnitei mai are carnet de partid, PNL este un exponent al prostiei politice in forma ei cronica, ireversibila. Iar daca, pe langa Adomnitei, si restul parlamentarilor liberali care au girat tampenia economica sunt rasi din PNL, atunci Tariceanu va intra cu mainile curate in campania electorala. Mai ales ca au fost cazuri celebre in care alti membri PNL au fost dati afara pt mult mai putin.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.