EXCLUSIV LEGILE PUTERII Fratele lui Marian Zlotea anunță că fostul europarlamentar s-a predat în Italia

EXCLUSIV LEGILE PUTERII Fratele lui Marian Zlotea anunță că fostul europarlamentar s-a predat în Italia

februarie 24, 2021 0

 „Adevărul este foarte, foarte, foarte simplu. Marian Zlotea, ca și alți lideri politici sunt executați (…) Blaga este săracul cum este, Videanu este executat. Dați-mi doi din PDL care mai sunt în picioare. (…) Și ne spune cineva să aducem înapoi pe toți fugarii. Acești fugari își cer drepturile constituționale. (…) Oamenii și-au cerut să facă detenția într-un regim normal. Nu vor să fie nici crucificați, nici chinuiți nici omorâți  ”, a declarat Sevastian Zlotea la „Legile Puterii.”  

„Vă dau, dacă vreți, documente. Vineri am anunțat procurorul general al Italiei îl cheamă Procuratore Generale della Repubblica, unde în fiecare regiune au reprezentantul lor, am făcut frumos în scris că suntem veniți în teritoriu și vrem să mergem la închisoare,”  a explicat 

Fostul europarlamentar PDL și fost șef al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Marian Zlotea a fost condamnat definitiv la 8 ani și 6 luni de închisoare de către Curtea de Apel București în luna ianuarie și a plecat din țară chiar în ziua sentinței. Acuzațiile pentru care a fost judecat sunt trafic de influență, luare de mită, constituire de grup infracțional organizat și instigarea la luare de mită. A fost acuzat că în perioada în care era șef al ANSVSA, a primit de la angajații Autorității, dar și de la firme și supermarketuri bani și produse alimentare pentru „pomeni electorale” folosite de către PDL.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.