Fake-interview cu Iohannis

Fake-interview cu Iohannis

mai 14, 2019 0

Președintele nostru nu dă interviuri. Nu vorbește cu presa decât de pe poziția de maximă superioritate a organizatorului de conferințe, a invitatului de onoare la dezbateri, evenimente.

Întâlnire față în față cu ziariști a mai avut în 2015, imediat după alegeri (două interviuri cu doi oameni care au ajuns în tabăra lui politică sau administrativă). Putea să se întâlnească și cu ziariști fani-absoluți, nu sunt mofturos, numai să vedem reacții la întrebări pe care spațiul public le propune.

Din 2015 nu a mai dat decât foarte scurte interviuri unele cu rol strict de declarație, clar orientate tematic. Nu o dare de seamă după 1 an, 2, 3, 4 de președinție, nu o întâlnire măcar cu vreun presar comod (cum face Dragnea).

Nu a făcut-o. Așa că ne-am jucat la Decodor rapid cu niște întrebări și niște răspunsuri desprinse din delcarații date de președinte de prin 2014-2015, pe când încă respecta presa, până în 2019. (Sursele au fost: Realitatea TV, Hotnews, Adevarul.ro și o pagină publicitară de pe youtube la un teren de golf). Enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=Q1tFeOCVhRg


VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.