Fotografia virală cu puștiul care le dă o LECȚIE imensă anarhiștilor picați în plasa protestelor anti-mască

Fotografia virală cu puștiul care le dă o LECȚIE imensă anarhiștilor picați în plasa protestelor anti-mască

martie 31, 2021 0

”NOI SUNTEM ÎNCORONAȚI. #port MASCĂ”.

Asta scrie pe pancarta afișată de un tânăr așezat la fereastra locuinței sale în momentul în care prin  fața casei sale treceau în marș adepții teoriilor conspirației care distrug lumea actuală.

Mesajul său este o lecție de zile mari dată tuturor acelor tineri (mulți) care s-au lăsat manipulați de AUR și PSD și au încălcat legea stării de alertă, punând în pericol și viața celor de lângă ei.

E de așteptat ca spitalele să se confrunte zilele următoare cu o avalanșă de cazuri pozitive la testul SARS-CoV-2, din cauza nerespectării măsurilor antipandemie la protestele din ultimele zile.

Tânărul din imaginea de mai sus face parte din categoria colegilor săi de generației care gândesc responsabil și nu se lasă prinși în plasa celor care au tot interesul să provoace haos în țară, prin îmbolnăviri pe capete și bătăi stradale.

El știe, de altfel imensa majoritate a tinerilor din România, că o țară intrată în anarhie se autoexclude din Uniunea Europeană (ROMEXIT), o catastrofă pentru toți românii rămași în țară.

Imaginea-simbol pentru tânăra generație a fost publicată de jurnalista Ioana Ciurlea, pe pagina sa de socializare.

”Aseară, la un geam, pe traseul protestelor anti-reguli”, a scris jurnalista lângă fotografia devenită virală.

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.