Fratele meu Tariceanu, chiar nu iti e rusine?

septembrie 30, 2008 0

Dupa intilnirea cu Barroso de astazi, iata ce spune dl Tariceanu cu privire la modificarea procedurilor de numire ale inaltilor procurori operate in Parlament cu ajutorul decisiv si pasional al partidului pe care il conduce:
„După părerea mea, politic nu era momentul, mai ales cât acest mecanism este încă în derulare, ca Parlamentul să intervină cu o modificare legislativă care să ridice anumite semne de întrebare. Din punctul de vedere al Guvernului, această chestiune nu a fost oportună” – sursa Newsin .
Pai unde era fratele meu atunci cind s-a intimplat chestiunea cu pricina? Mut ca o lebada? Si acum te dai la Bruxelles mare cocos si mare neinteles pe malurile Dimbovitei? Unde erai fratele meu atunci? In alta tara? Cine te-a impiedicat sa vorbesti si sa spui ca nu e oportun asa ceva? Ce calus aveai, fratele meu, in gura?  Cine iti batuse cuie in limba?
A propos, fratele meu, nu ar trebui sa iti fie macar putin rusine? Cunosti notiunea de rusine, fratele meu care guvernezi o tara pe care o vrei mindra, dar care se sufoca si din cauza duplicitatii (ca sa nu spun altfel!) unora ca tine si a celor care fac parte din partidul pe care il conduci?
Hai ca m-am enervat…
PS. La aceeasi tema, de dupa intilnirea celor doi!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.