GDS&22. Pora, Cornea, Tapalaga si Gosu

decembrie 29, 2008 0

Armand GOSU: „Basescu va trebui insa sa explice electoratului sau de ce Dinu Patriciu este mai nociv pentru viata politica din Romania decat proaspatul vicepresedinte al Senatului, Dan Voiculescu, sau decat baronii PSD. De ce, de pilda, ministrii din guvernul condus de Nastase, atat de criticati de Basescu in trecut, sunt acum politicieni respectabili, competenti in domeniile pe care sunt pusi sa le administreze. Sa explice cu ce sunt mai buni ministrii PSD decat au fost cei ai PNL, pe care presedintele adesea i-a ridiculizat.” & „Electoratul proeuropean, reformist are timp 11 luni de gasit un raspuns la intrebarea daca Traian Basescu mai are un potential pozitiv pentru Romania.”
Andreea PORA: „liberal-democratii isi consuma bulimici orice urma de credibilitate. Parteneriatul pentru Romania se dovedeste, cu fiecare ora care trece, un mecanism de pesedizare rapida, mai rapida chiar decat o impuneau „ratiunile” momentului. Transformarea e de bunavoie si nesilita de nimeni.”
Andrei CORNEA: „cea mai buna si autentica urare pe care i-am putea-o adresa guvernului Boc ar fi ca, gestionand onorabil criza economica (pe care n-o va putea evita) si respecand macar minimal angajamentele privitoare la lupta anticoruptie, sa cada imediat dupa alegerile prezidentiale din 2009!”
Dan TAPALAGA: „Emil Boc si Mircea Geoana falsifica pur si simplu realitatea atunci cand il prezinta pe Catalin Predoiu drept omul potrivit sa raspunda exigentelor de independenta si reforma ridicate la Bruxelles. Sfidator cu oficialii europeni, subordonat intereselor politice in tara, Predoiu si-a pierdut credibilitatea afara.”
Citatele de mai sus sint din ultimul numar al revistei 22. Nu cred ca sint nesemnificative. Celor care sint dispusi sa accepte si sa justifice orice, pasajele de mai sus, precum si textele integrale ale celor patru ar trebui sa le dea de gindit.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.