…George Soros: "I have a very good crisis"

martie 27, 2009 0

…”It is, in a way, the culminating point of my life’s work”. Iata un interviu pe care vi-l recomand calduros. Chiar daca, dupa cum singur admite, o mai scranteste uneori cu predictiile, Soros poate contabiliza cateva lovituri financiare care, fiecare in parte, ar fi fost de-ajuns si pentru averea si pentru reputatia oricarui om de afaceri. Acum, a mai scos din criza vreo 2,6 miliarde dar asta nu il impiedica sa ceara in continuare reforma sistemului de pe urma caruia profita din plin. Fie si numai pentru asta – bas chapeau!
Iata doar un fragment care ar trebui sa le dea de gandit politico-afaceristilor nostri, pentru care borcanele sunt definitiv amestecate:
“When you invest, you do it in order to make a profit. When you take a political stance, you do it for the principle and not for the outcome. One of the people I admire is a Russian human rights activist named Sergei. He said to me: ‘All my life I fought losing battles.’ And I think if you keep on fighting losing battles, you actually win the war.”
Puteti citi rezumatul interviului sau il puteti asculta in totalitate aici (imaginati-va ca e scris cu albastru si dati click pe link-ul de mai jos:)
http://www.theaustralian.news.com.au/business/story/0,28124,25211027-5018057,00.html

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.