Greata si BOR!

octombrie 23, 2007 0

Cititi, va rog, mai intii aici! Mai exact: dati link in partea dreapta a site-ului, acolo unde e sectiunea dedicata „colaboratorilor politiei politicie comuniste”! Si mai exact: dati link la LISTA nr 11! Credeti-ma: e despre abjectie, despre Nicolae Corneanu si despre Constantin Balaceanu-Stolnici. Corneanu, inalt ierarh al BOR in functie; Balaceanu-Stolnici, participant la alegerea noului Patriarh, membru al Academiei Romane, etc.
Apoi, adaugati ceea ce a spus astazi, trufas, Episcopul Vicar Patriarhal, Vincentiu Ploiesteanu: ca „CNSAS da verdicte sumare, pripite si tendentioase”, ca aceeasi institutie face „circ”, ca Biserica a fost „singura institutie care nu s-a identificat cu ideologia ateista de stat ceea ce a determinat din partea regimului ateu folosirea prin intermediul fostei Securitati a unor mijloace de presiune inimaginabile”, ca „nu se tine seama de contextul extrem de ostil si de umilirea si santajul la care au fost supusi clericii in timpul dictaturii comuniste”.
De fapt, cititi intreg comunicatul de presa al Patriarhiei Romane aici. Si, dupa asta, recititi, daca mai aveti timp si stomac ceea ce e la primul link.
PUBLICITATE. Mergeti aici ca sa vedeti o colectie adorabila de fotografii de la lansarea candidatilor PSD facute de Cristi Sutu. Sint beton! Bag mina in foc!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.