Grindeanu și-a luat PSD pe persoană fizică. Șeful lui Ciolacu le-a interzis tuturor pesediștilor să mai calce pe la Realitatea PLUS

Grindeanu și-a luat PSD pe persoană fizică. Șeful lui Ciolacu le-a interzis tuturor pesediștilor să mai calce pe la Realitatea PLUS

ianuarie 17, 2024 0

Supărat definitiv și irevocabil pe grupul de presă Realitatea, Sorin Grindeanu a luat o decizie demnă de Nicolae Ceaușescu: le-a interzis tuturor membrilor PSD să mai vină le Realitatea PLUS sau să mai dea declarații pentru grupul de presă Realitatea. 

Partidul Social Democrat a decis să nu mai onoreze invitațiile adresate comunicatorilor săi la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus.

„În urma atacurilor nedemne și nejustificate având ca singură țintă persoana prim-vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu, Partidul Social Democrat a decis marți, 16 ianuarie 2024, să nu mai onoreze nicio invitație adresată comunicatorilor săi de a participa la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus.

Imagine

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu este cel mai eficient ministru al Transporturilor din istoria post-decembristă a României și se bucură de întreaga susținere a Partidului Social Democrat. Nu putem asista impasibili atunci când un coleg de-al nostru, oricare ar fi el, este linșat public în mod total nejustificat”, spune PSD.

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.