Heil Mazare, domnule Adrian Severin?

iulie 20, 2009 17

Gonflatul europarlamentar – din punctul de vedere al performantele politice REALE – care este Adrian Severin a tipat, de citeva ori, ca din gura de sarpe cum ca TRU, Volo Tismaneanu si altii intelectuali publici afini cu zona aceasta ar fi autorii si promotorii unor discursuri legionaroide.
Ca sa nu insist la modul analitic cu privire la diagnosticul dlui Severin, voi spune doar atit: aprecierile celui revoltat pe compozitia apei (prea mult hidrogen, prea putin oxigen!) sint niste ineptii! Glume proaste, de semidoct care stie citeodata, e adevarat, cum sa plaseze niste fraze intr/un registru manipulatoriu!
Bun!
Acuma:
avem o uniforma care trimite clar la nazism, domnule Severin! uniforma apartine colegului dvs de partid, Radu Mazare, stimate domnule Severin! mai mult – dl Mazare, stimate domn Severin, a asumat niste  „arogante” in sensul care va da dvs indigestie si in sensul in care nu prea a inteles ce e cu uniforma aia pe el si nici ce e cu zvastica de la curea! in plus, domnule Severin – acelasi domn Mazare a pus aceeasi uniforma si pe fiul sau!
ce facem? cum procedam, dle Severin? bagati din nou capul in pamint, asa cum sinteti obisnuit – ma gindesc ca nu doar din lasitate ci si din calcul – cind e vorba despre mize cu adevarat democratice? aveti alte treburi mai importante, cum ati spus presei luni (sper sa nu gresesc!) cind vi s-a cerut un punct de vedere?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.