Hîncii politici: Nastase, Vanghelie, Magureanu

aprilie 7, 2009 0

Vanghelie – vor fi arestati, in viitorul imediat, 3 ziaristi.
Magureanu – in 25 martie declara ca mai multe personalitati al vietii publice (nu doar din zona politica) vor fi arestate in curind.
Nastase – luni spune ca 4-5 constructori importanti vor fi arestati si ei.
Va mai amintiti de Hincu, invididul acela senil care prezicea cutremure in serie? Cu diferenta ca nu e in cazul niciunuia vorba despre senilitate,dati-mi voie sa ii introduc pe cei trei de mai sus intr-o noua categorie – HÎNCII politici. Adaug ca macar unul dintre cei trei e si foarte disperat si pentru asta vreau sa va spun ca imi pare deloc rau ca lucrurile stau asa pentru el.
Mai adaug ca efectele „prezicerilor” acestora ar fi neinsemnate daca nu ar fi rostogolite, cu voluptate, de mincatorii de „rahat” din prime-time despre care am mai vorbit acum citeva zile.
Aparent fara legatura cu tema pe care o propun aici, dati-mi voie sa ma intreb, in joaca, pe logica pusa in jos de acesti mincatori de „rahat”: oare ce scandal acopera ce se intimpla acum la Chisinau – cazul „Becali” sau cazul „Basescu”?
P.S. O gripa nenorocita ma determina sa fiu mult mai tacut decit mi-as dori in aceste zile in care, intre altele, sintem supusi unui intens si calculat proiect de inginerie sociala. Ragusit, dati-mi voie sa va spun: SA NU VA FIE FRICA!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.