Hotnews cu Sever Voinescu

ianuarie 7, 2009 0

Sever a raspuns, din redactia Hotnews, cititorilor online ai acestei publicatii electronice.
Ciupesc si eu doua raspunsuri:
1. „Părerea mea despre dl Năstase rămîne neschimbată. Astăzi nu există „un dialog între oamenii politici S. Voinescu şi A. Năstase”. Despre cum ar arăta, însă, nu ştiu ce să spun. Dacă va fi cazul, vă voi ţine la curent. Profit de ocazie pentru a anunţa că voi transforma site-ul meu de campanie în „blog de politician” şi, dacă un asemenea dialog va avea loc, îl voi povesti acolo. Sincer, şi eu sînt curios…”
2. „eu văd argumente pentru actuala alianţă PDL – PSD, dar, precizez limpede, cele care recomandau o altă formulă mi se păreau mai covingătoare. Şi mai e ceva important: nu uitaţi că PNL nu a vrut cu nici un chip colaborarea guvernamentală cu noi. ”
Mai multe, daca intrati pe linkul de mai sus.
Bonus – in Academia Catavencu, interviu cu Sever: „Nu am nici un motiv să consider PSD mai bun acum decît era cînd îl suspenda pe preşedinte. În fruntea partidului sînt exact aceiaşi oameni. Au aceleaşi apucături şi am motive să cred că au exact aceleaşi sentimente faţă de noi şi, mai ales, faţă de ceea ce reprezentăm noi. Din 2006 pînă în 2008 nimic nu s-a schimbat în condu­cerea formală a PSD. Iar liderii informali care s-au impus, adică faimoşii baroni, sînt departe de a da o garanţie de onora­bilitate. Cu siguranţă, am colegi în PD-L care văd altceva. Văd un PSD ameliorat, pentru că dl Iliescu nu mai deţine controlul, pentru că dl Năstase nu mai e fa­raonul care a fost etc. Din punctul meu de vedere, cei care conduc PSD acum sînt din acelaşi aluat ca şi sus-numiţii. Noua elită pesedistă este altfel decît cea veche numai în sensul că e mai flexibi­lă, mai versatilă, mai cameleonică. Asta văd eu. ”
PS Foarte interesanta si de citit analiza de aici!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.