Icnete protevistice cu Orban: I dit it my (high)way!

februarie 6, 2008 0

Ministrul transporturilor s-a oprit în Pache Protopopescu si a inceput sa lalaie I dit it my way prin studio sau sa povesteasca despre Plugaru si Simona Senzual. După ce acroşezi o fată cu maşina, fugi de la locul faptei, te înţelegi cu părinţii să nu facă vreo plîngere, mai şi scapi aboslut basma curată după anchete extrem de percutante, e cazul să apari la Cătălin Măruţă (pentru Adrian Năstase era Teo, pe acelaşi segment orar).
Aparent e o prostie. Ditai ministru să răcneşti în studiourile lui Sarbu… Nu poate face niciun bine imaginii. Totuşi, cînd ai minţit atît în numai o lună, singura soluţie să te smulgi din mocirlă este s-o faci pe prostu, să cînţi şi să te hlizeşti cu Măruţă pentru că reacţia vulgului ar putea fi: e imoral, dar măcar e simpatic, om de petrecre, de pahar. Priviti cît e de uman, ce relaxat e, nu are nici un stres!
Mai rău decît faptul că, între două arii, omul ăsta se mai joacă cu hîrtiile cu bechteli, poduri şi aeoroporturi, mi se pare simplul fapt ca, in timp ce isi urla aria din I Did it my (high)way, tipul kiar se lua în serios, nici un licăr salvator de ironie nu-i străbătea figura. Omul ăsta glumeşte ce glumeşte pînă ajunge la lălăială. Acolo, în sfîrşit, lucrurile devin serioase.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.