Idioţenie ong-istică: nazismul pisicesc

februarie 4, 2009 0

Am dezbătut deja azi pe tema asta cu proiectul de lege indreptat impotriva patrupedelor de companie sau nu. Dar vreau sa mai spun o data chestia asta cu ONG-urile participante la proiectul lui peste prajit. Citiţi punctul de plecare aici şi-mi veţi înţelege mînia, ca mîndru tovarăş şi prieten al celor mai tari două pisici din lume fără pedigree.
După unele creiere ongistice, ar trebui să nu mai înfiem animale, să nu mai facem nimic. Sau dacă o facem, să mergem cu ele la o comisie nazistă a animalelor care să stabilească dacă rasa şi genele permit înmulţirea sau nu.
Citez:

  • Potrivit preşedintelui Asociaţiei Chinologice Române, Cristian Ştefănescu, cei care vor să obţină dreptul de montă trebuie să se înscrie la o expoziţie canină sau felină, în cadrul căreia arbitri specializaţi vor decide dacă patrupedul este de rasă şi nu are defecte genetice, adică se poate reproduce.

Domnule chinolog şi felinolog, onorate instanţe, cei doi motani vă transmit înjurături cu maximum de pedigree. S-o credeţi voi că o să defilez cu nişte motani normali la cap şi fără narcisism „genetic” prin expoziţiile voastre penibile.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.