Iliuta Numerologul s-a incurcat la aritmetica

februarie 6, 2009 0

Cu ceva timp in urma am facut pozele de mai jos. Iliuta Numerologul era in mare verva atat la Antena cat si la Euforia. Cat de ….. poti sa fii ca sa combini o porecla cu rezonanta( precum Magicianul, Astrologul, Numerologul, Vrajitorul, Maestrul, Iluzionistul, etc…) cu un nume de scolar uitat de Dumnezeu printr-o recreatie eterna. Dupa Iliuta Numerologul, ar fi putut sa-si faca aparitia Gigel Magicianul, Danut Vrajitorul sau Victoras Astrologul.
10012009
10012009002
Emisiunea lui Iliuta Numerologul a fost insa interzisa de CNA. Se pare ca printre atatea numere s-a incurcat la aritmetica si nu i-au mai iesit „vrajile” cum trebuie….
<<Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis în şedinţa de marţi emisiunile „În direct cu numerologul“ şi „În direct cu astrologul“, difuzate de Antena 1, OTV şi Favorit TV, informează MEDIAFAX. Motivaţia Consiliului: programele respective au încălcat Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit căruia „nu pot fi difuzate emisiuni interactive în care publicul apelează la vrăjitori şi la ghicitori sau la alte activităţi interzise prin lege“. De asemenea, Legea audiovizualului prevede ca emisiunile tv „să nu promoveze, direct sau indirect, practici oculte“.>> detalii aici.
Iar dupa cum vedeti in poze, Astrolugul e plasat pe un plan inferior numerologului – i s-a oferit doar o fereastra in imagine. Probabil ca Radu Astrolugul nu face aceeasi audienta ca Iliuta Numerologul.


VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.