In dialog cu omul care conduce Microsoft in toata lumea

Jean-Philippe Courtois, omul care conduce business-ul global al corporatiei fondate de Bill Gates in intreaga lume (mai putin SUA si Canada), a facut ieri o scurta vizita in Romania.

Presedinte al Microsoft International si vicepresedinte Microsoft, Courtois este numărul trei in ierarhia gigantului mondial Microsoft, după Steve Ballmer – CEO şi Kevin Turner – COO.
Ieri, la World Trade Center, am avut o discutie placuta cu dl. Curtois, care s-a concretizat si in singurul interviu exclusiv acordat in cadrul vizitei din Romania.
I-am pus si cateva dintre intrebarile sugerate de voi, aici  (si pentru care va multumesc). Cele ramase inca fara raspuns, vor primi raspunsuri de la echipa Microsoft Romania.
In rest, am discutat despre criza globala si cum a afectat ea Microsoft (detalii, puteti vedea aici), despre lansarea Windows 7 (in fragmentul video de mai sus) dar si concurenta cu Google, despre Bing si alianta cu Yahoo, precum si despre „visele tehnologice” si previziunile unui lider mondial al lumii de business.
Dialogul integral va putea fi urmarit marti, 10 noiembrie, in cadrul unei editii speciale la The Money Channel, dar cateva din cele mai interesante fragmente vor aparea si exclusiv online, pe MONEY.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here