Incident TERIBIL în Onești: Doi oameni au murit într-o luare de ostatici! Intervenție în forță a mascaților – autorul, împușcat în picior

Incident TERIBIL în Onești: Doi oameni au murit într-o luare de ostatici! Intervenție în forță a mascaților – autorul, împușcat în picior

martie 1, 2021 0

Doi bărbați au murit în urma unei luări de ostatici la Onești, județul Bacău. Cei doi muncitori au fost sechestrați de proprietarul casei în care făcea reparații. Au fost înjunghiați mortal de un bărbat de 60 de ani. Acesta se află în stare gravă la spital după ce a fost împușcat în brațe și picioare de polițiștii sosiți la fața locului pentru că nu s-a supus ordinelor.

„Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale.  La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine.

În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. 

La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat. 

În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate. 

Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări potrivit competențelor”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Bacău.

CITEȘTE ȘI: FILMUL evenimentelor în tragedia de la Onești – RĂPIREA și dubla CRIMĂ – Detalii ULUITOARE

Sursa: Realitatea de Bacau

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.