Industria jocurilor de noroc va crea 15.000 de noi locuri de muncă în UK până în 2025

Industria jocurilor de noroc va crea 15.000 de noi locuri de muncă în UK până în 2025

iunie 17, 2022 0

Industria jocurilor de noroc din Marea Britanie va genera 15.000 de noi locuri de muncă în domeniul tehnologiei în următorii cinci ani, conform tendințelor globale înregistrare în ultima perioadă.

În momentul de față, în acest sector sunt angajați direct nu mai puțin de 10.000 de specialiști în domeniul tehnologiei, iar alți 30.000 de angajați sunt susținuți în mod indirect de către aceeași industrie, informează portalul cote-pariuri.ro.

Purpose Coalition (PC), o coaliție formată din cei mai inovatori lideri din domeniul afacerilor și al educației din Regatul Unit, i-au felicitat pe membrii Betting and Gaming Council (BGC), organismul de reglementare al industriei de jocuri de noroc din UK, pentru activitatea lor din ultimii ani, subliniind faptul că industria a investit masiv și a creat noi locuri de muncă în afara Londrei, contribuind astfel la relansarea economică de după pandemie.

Două treimi din angajați sunt plasați în afara Londrei, iar numărul acestora este în continuă creștere. În plus, o bună parte dintre noile locuri de muncă vor fi legate de campaniile pentru promovarea jocului responsabil în rândul consumatorilor. Rata jucătorilor cu probleme din Regatul Unit a scăzut la 0,2%, ca urmare a eforturilor depuse de operatori, care și-au instruit personalul pentru a depista și interveni cât mai repete în astfel de situații.

Acest raport evidențiază contribuția economică și socială pozitivă a membrilor BGC, care susțin locuri de muncă bine plătite în domeniul tehnologie, în mai multe comunități care se află în atenția guvernului cu privire la nivelare economiei.

Răspândirea geografică a companiilor de pariuri și jocuri de noroc, prezența lor pe majoritatea străzilor noastre locale și legăturile integrale pe care sectorul le are cu evenimente sportive vitale, conferă membrilor BGC un rol important în ‘nivelarea’ Regatului Unit.

BGC dă dovadă de un leadership real în sprijinirea membrilor săi pentru a spori și mai mult acest impact pozitiv, într-un moment crucial pentru economia și sectorul britanic,” a declarat președintele Purpose Coalition, Lord Walney.

Per total, sectorul jocurilor de noroc din Marea Britanie susține în jur de 120.000 de locuri de muncă și generează taxe de 4,5 miliarde de lire sterline pentru bugetul de stat.

Din raportul publicat de PC reiese că BGC nu doar creează locuri de muncă, ci investește și în stagii de pregătire: se vizează atingerea unui număr de 5.000 de ucenici în industrie până în anul 2025, urmate de programe de formare și dezvoltare pentru care se vor cheltuit 20 de milioane de lire sterline.

BGC se implică și în dezvoltarea personală a angajaților, încurajându-i să se implice în diverse inițiative care privesc diversitatea și incluziunea, precum și în alte tipuri de acțiuni caritabile, care se îngrijesc de comunitate și în special de grupurile sociale vulnerabile.

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.