Institutul lui Marius Oprea si Stejarel Olaru – pe faras?

martie 2, 2009 0

Stiti, da, ca Emil Boc vrea sa desfiinteze Cancelaria Primului-Ministru? Mirecuri se va intimpla asa, cind Guvernul va aproba o OUG in acest sens.
OK!
Poate ca ati acordat atentie si detaliilor mesajului premierului. Daca nu, va rezum eu un pasaj de acolo – agentiile si institutele aflate in coordonarea Cancelariei PM vor fi:  a) restructurate/ reformate; b) comasate; c) desfiintate. Criteriul dupa care se va apela la una din solutiile enuntate in fraza anterioara va fi „eficienta sau ineficienta” acestora.
Un amanunt: intre agentiile si institutele aflate in coordonarea Cancelariei PM e si Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului din Romania. (e acel institut din al carui buget Calin Popescu-Tariceanu nu a taiat 40%, asa cum a facut cu ICR, desi ambele institute traversau, nu-i asa, momente de austeritate bugetara)
Eu stiu ca, in acest moment, viitorul nu suna bine  si nu arata roz pentru Marius Oprea si compania. Va rog sa nu luati asta (deocamdata!) ca pe o stire sigura, ci doar ca pe o suma de zgomote si de rumori care se fac tot mai des auzite dinspre Palatul Victoria si nu numai de acolo.
Oricum, daca va fi dat afara, dl Marius Oprea va avea si mai mult timp la dispozitie ca sa isi rotunjeaza biografia lui Traian Basescu din care a publicat anul trecut citeva fragmente in Observator cultural.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.