Cuvintele profitabile. Klein si Mattern, omul de la Gallimard. Am 3 stele Michelin!

aprilie 1, 2009 0

Cateva mici si adunate…

  • de 1 aprilie, va propun altceva decit glumite. As vrea sa facem o lista cu cele mai profitabile cuvinte Romanesti. Bun, poti stabili profitabilitatea cu ajutorul tovarăşului Google. E clar ca basescu, udrea, profesoara sexi, eleva porno dezbrcata vor conduce detasat in top. M-ar interesa insa ce ar putea urma in top, in plan secund sau ce cuvinte credeti ca vor face vilva in urmatoarea perioada. Poate aveti chef de propuneri.
  • in seara asta, vine la Muzeul Taranului Jean Mattern care-şi lansează „Băile Kiraly”, un roman care pare, din descrierea editurii, mai mult decit interesant. In plus,  Mattern e şi responsabil cu literatura straina la Gallimard, deci vor fi multe de auzit.
  • mîine, 2 aprilie, la Cărtureşti, va fi lansată Naomi Klein, Doctrina şocului. Vor fi pe acolo Ciprian Şiulea, Cristian Parvulescu, Exarhu et moi:). Cartea merita o debatere, in ciuda tonului avintat si poate prea sigur de sine al autoarei. o sa revin…
  • Le multumesc celor de la focusblog.ro pentru cele trei stele Michelin cu care m-am trezit in topul lor. Inseamna ca n-o ard chiar degeaba pe aici. Puteţi, de altfel, contribui la perfecţionarea listei lor:
3 stele www.tolo.ro
www.petreanu.ro
rogozanu.blog.cotidianul.ro
2 stele www.zoso.ro
www.bobbyvoicu.ro
hymerion.wordpress.com
manafu.blogspot.com
andreirosca.bookblog.ro
www.manac.ro
www.cabral.ro
www.orlando.ro
razvan.exarhu.ro/
istodor.catavencu.ro
unapezi.ro
comanescu.hotnews.ro
www.pidjin.net
www.r-g.ro/blog
www.dono.ro
www.bookblog.ro
mintea-de-ceai.blogspot.com
tudorchirila.blogspot.com
www.ciutacu.ro
buddha.voce.ro

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.