…jenant – din Cotidianul…

aprilie 8, 2009 0

…un titlu de o tendentiozitate care-ti scoate ochii varandu-ti degetele pe nas. Daca asta e vreo tentativa de manipulare, autorul titlului si subtitlului ar trebui penalizat de catre „ordonatorul manipularii” pentru ca numai asupra unui militian mancurtizat si orb din nastere ar putea avea efect. Doar un asemenea ipochimen ar putea rata grosolania. E un exemplu perfect de pus la gazeta de perete, la rubrica „ASA NU!” Titlu:
Anticorupţia, profitabilă pentru Monica Macovei
Eurocandidata democrat-liberală deţine mai multe imobile şi terenuri în Bucureşti şi în judeţul Constanţa. Un alt pedelist, Traian Ungureanu, are o casă în Marea Britanie.
Las la o parte faptul ca despre Traian Ungureanu nu se sufla vreun cuvintel in textul cu pricina, dar insinuarea e dubla, in cazul in care intrati in categoria mai sus pomenita si v-a scapat „subtilitatea” – si fara absolut nici o realitate cu restul articolului:
http://www.cotidianul.ro/anticoruptia_profitabila_pentru_monica_macovei-79902.html
(1) Monica Macovei s-a imbogatit („stim noi”) facand parada cu lupta anti-coruptie, in vreme ce strangea averi la ciorap. Care averi, rezulta din corpul articolului (altminteri neutru), sunt banii incasati din salariul de consilier al premierului Macedoniei, CEDO, etc. Atat.
(2) Colac peste pupaza, Traian Ungureanu profita si el de pe urma „anticoruptiei”, ca doar are casa la Londra – unde a trait (traieste?) si a lucrat ani buni. Ce inseamna „are” in aceste conditii nici nu mai conteaza. Profit de ocazie pentru a va anunta ca am si eu una, si inca in SUA, nu in parlita de Anglie, cu garaj dublu, gazon, etc. Am luat-o cu zero down payment si platesc mortgage ceva mai mult decat chiria lunara la un apartament din Cluj. Ba mai am si trei caini! Profit si eu de pe urma „anticoruptiei”? 
Jenant… Sper din tot sufletul sa fie doar un accident.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.