Jurnalistul Adrian Nastase digera greu adevarul

septembrie 29, 2008 0

Adevarul e ca majoritatea parlamentarilor din Legislativul romanesc sint arhitectii si girantii unui moment rusinos atunci cind au transformat aceasta institutie in buncar numai bun pentru ascunderea lui Adrian Nastase.
Adevarul e ca acest ADEVAR nu ii convine lui Adrian Nastase (intre altele, jurnalist la Jurnalul national) si, de aceea, pe toti cei care il formuleaza ca atare – fie raspicat, fie discret-diplomatic – nu ii digera deloc.
Dupa cum se vede din aceasta postare de pe blogul lui (care, a propos, nu digera deloc, asa cum au demonstrat-o colegii de la Hotnews, comentariile negative), lui AN nu ii pica bine nici afirmatiile ambasadorului Olandei si nici intrebarile bine tintite ale colegei mele, Laura Cernahoschi.
In postul la care fac trimitere mai sus, AN ne dai si veste buna. Citez: „Nu e frumos ce faceti, dragi si drage sustinatoare ale fostului si viitorului ministru de justitie “independent”, Monica Macovei.”. De aici si agitatia lui Nastase care, normal, nu inghite un ministru de justitie cu performante reale, asa cum a fost MMacovei.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.