LECȚIA imensă de viață dată de elevi anarhiștilor: prinde contur fenomenul florilor pentru medici

LECȚIA imensă de viață dată de elevi anarhiștilor: prinde contur fenomenul florilor pentru medici

aprilie 3, 2021 1

Mai mulţi liceeni de la unităţile de învăţâmânt din municipiul Focşani au mers, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon”, pentru a duce flori cadrelor medicale, în semn de mulţumire şi apreciere faţă de eforturile depuse de aceştia în perioada pandemiei de COVID-19.

„Suntem astăzi aici pentru a mulţumi cadrelor medicale pentru eforturile lor, pentru că în vremurile acestea nesigure, în care tuturor ne este frică, ei ne dau curaj, ne dau speranţă. Am decis să le aducem flori în semn de mulţumire pentru tot ceea ce fac şi oricine îşi doreşte să-şi arate susţinerea şi mulţumirea pentru ceea ce fac medicii noştri, poate să aducă în zilele următoare flori aici, în faţa spitalului”, a declarat Ioana Lovin, elevă la Liceul Cuza Clasa a XII-a.

Liceenii au dorit astfel să îşi arate sprijinul faţă de cadrele medicale, în contrapondere la mesajele jignitoare transmise acestora de protestatarii din mai multe oraşe din ţară.

Acţiunea elevilor a fost foarte bine primită de cadrele medicale, care au dat asigurări că se îngrijesc de sănătatea tuturor pacienţilor care ajung la spital.

„Ne bucurăm pentru aprecierile pe care le-am primit astăzi şi mulţumim celor care ne-au vizitat. Asigurăm pe toată lumea că ne facem datoria, ne îngrijim de sănătatea tuturor şi facem tot ceea ce se poate pentru pacienţii care ajung la noi”, a declarat, pentru AGERPRES, medicul şef al Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani, Dana Mariana Dincă.

Şi alte cadre medicale şi-au exprimat mulţumirea faţă de gestul elevilor, pe care l-au trăit ca pe o satisfacţie după protestele din timpul săptămânii.


În zilele următoare, toţi cei care doresc să îşi exprime aprecierea faţă de cadrele medicale din spital sunt aşteptaţi să aducă un mesaj sau o floare pe banner-ul pe care liceenii l-au lăsat în faţa unităţii medicale.

Mai mulţi arădeni au dus, joi seară, buchete şi coşuri de flori medicilor şi angajaţilor de la Spitalul Judeţean, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID-19. Arădenii au reacţionat, astfel, la protestele care au loc în ultima perioadă în zeci de oraşe din ţară, inclusiv la Arad, în multe locuri cadrele medicale fiind jignite, huiduite sau chiar ameninţate.

Acţiunea a avut loc, joi seară, la Spitalul Judeţean Arad, participând câteva zeci de persoane.
Cei care au pus buchetele şi coşurile de flori în curtea spitalului au aplaudat minute în şir personalul medical al spitalului arădean, care de peste un an de zile îngrijeşte pacienţi cu coronavirus.
”Nu suntem de acord cu toate injurile care se aud prin pieţe”, a declarat o femeie care a venit cu flori în curtea Spitalului Judeţean Arad.
Medicii le-au mulţumit arădenilor şi le-au transmis că apreciază gestul lor.
Arădenii au reacţionat, astfel, la protestele care au loc în ultima perioadă în zeci de oraşe din ţară, inclusiv la Arad, în multe locuri cadrele medicale fiind jignite, huiduite sau chiar ameninţate.

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “LECȚIA imensă de viață dată de elevi anarhiștilor: prinde contur fenomenul florilor pentru medici
  1. Avatar

    Colț Daniel

    La ordonanța 13 au fost numai în București cam 100 de mii de oameni plus in marile orașe adunați în stradă în frig , și au cerut anularea unui act juridic. Atunci , executivul a renunțat la ordonanța 13 . Actul juridic nu a produs efecte. Acum câțiva oameni foarte vocali gălăgioși și care încalcă legea in diverse forme , acuză de crime pe cei ce se străduiesc a fi salvatori . Dar dacă ii aduni pe toți din toată țara ce au ieșit la proteste nu sunt 4000 . Elevii în cauză reprezintă poporul român. Daca ar fi sa ne trezim așa cum suna gălăgios îndemnul vocalilor am iesi sa solicitam măsuri drastice împotriva celor ce încalcă legea nu sa strigăm ucigașii către salvatori …..Așadar in ianuarie , împotriva ordonanței majoritatea a ieșit aibă condamnat un act juridic iar puterea legislativă a realizat că poporul pe care îl reprezintă dictează și că trebuie să facă precum solicita poporul. Acum acești oameni , Șoșoaca și cei influențați de ea și cei că ea nu sunt multi. Anunță ei că vor ieși 100 de mii la protest dar ies câțiva ( relativ) . Așa cum arată rezultatele ultimelor alegeri Șoșoaca și ideologia ei nu reprezintă poporul român ci doar o mica parte ( prea mare dar ……multi nu au votat așadar cei care au făcut-o au avut o importanță mai mare) . Au dreptul așa cum eu am mai postat sa protesteze , sa ceară schimbarea legislației. Dar respectând legea nu incălcând-o. ( Nu protestez împotriva legii uzului de armă trăgând cu mitraliera) . Dacă tot poporul ar gândi la fel atunci s-ar repeta ianuarie și ordonanța atât în ceea ce privește ieșitul in strada cat și in ceea ce privește schimbatul legii. Executivul și parlamentul ar realiza că poporul vrea libertate ( cu prețul vieții …. multora) și ar da libertate. Așa însă, cei antimască, nu sunt decât o mica parte din oameni , nu reprezintă poporul român . Nu sunt decât niște oameni ce încalcă legea ( au dreptul să protesteze dar trebuie sa respecte legile).

    aprilie 5, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.