Limbaj grobian: jurnalist al Clubului de presă, jignit de primarul din Limanu

Limbaj grobian: jurnalist al Clubului de presă, jignit de primarul din Limanu

martie 9, 2024 0

Jurnalistul Alexandru Căutiș, reprezentant al Clubului de Presă, a fost supus unor insulte și amenințări cu limbaj vulgar din partea primarului din Limanu – Daniel Georgescu.

Motivul conflictului pare să fie legat de acuzațiile și investigațiile jurnalistului cu privire la presupusele ilegalități comise de primar în exercitarea funcției sale. Alexandru Căutiș a adus în atenția publicului informații despre acțiunile controversate ale primarului, a făcut inclusiv plângeri penale depuse împotriva acestuia.

În ciuda statutului său de reprezentant al autorității locale, primarul Georgescu a adoptat un comportament nepotrivit și agresiv în fața jurnalistului, adresându-i injurii și amenințări. Incidentul a avut loc în fața Tribunalului Constanța.

„Daniel Georgescu, primar al localității 2 Mai și Vama Veche, supărat că am publicat despre ilegalitățile comise de el ca primar, supărat că i-am făcut și plângeri penale, a găsit că poate să mă amenințe chiar în fața Tribunalului Constanța și să mă înjure în cel mai ordinar mod. Mi-a înjurat morții știind prea bine că tatăl meu a decedat în 2019. Când l-am întrebat indignat cum de nu-i e rușine să mă înjure de tatăl meu mort, dacă e conștient de gestul lui mojicesc, mi-a răspuns cu tupeu: “Da, du-te…”

Acest grobian vrea să ajungă primar al Mangaliei sau președintele CJ Constanța sau chiar senator…

Dezvăluirile mele despre ilegalitățile acestui mojic au fost certificate de Ministerul Mediului, de Ministerul de a Finanțe, de Inspectoratul de Stat în Construcții, de Prefectura Constanța, de MAI etc. Acesta este uneori ce trebuie să suporte jurnaliștii români care nu se lasă intimidați în meseria lor.

Îi urez lui Daniel Georgescu, dacă-i trăiesc părinții, să aibă bătrânețe ușoară. Iar dacă sunt morți, să-i aibă Dumnezeu în grija Lui.

Un nerușinat orbit de lăcomie nu are limite în nesimțirea lui.

Rușine celor din PSD care susțin un astfel de individ!”, a spus Căutiș.

Video poate fi urmărit aici

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.