Liviu Mihaiu: ”Parcă îl și văd pe Tesla spunând românilor: nu te lăsa, într-o zi îți vei da cu mine în koae!”

Liviu Mihaiu: ”Parcă îl și văd pe Tesla spunând românilor: nu te lăsa, într-o zi îți vei da cu mine în koae!”

aprilie 8, 2021 0

Omul este energie și praf de stele. Știm de la Tesla treaba asta. Dar la noi, la Românica, și omu-i ca la nimenea. Așa că românul este și el energie. Dar mai negativă. Și este și el tot praf, dar nu de stele. E praf de tobă. Așa că m-am gândit să monetizăm aceste energii distructive ale neamului nostru începând un biznis de tip “dinam”: Parcă îl și văd pe Tesla spunând de acolo românilor: “Nu te lăsa. Într-o zi îți vei da cu mine în koae!”

Bunăoară se impune înființarea urgentă a unui serele care să fructifice pofta incredibilă de autodistrugere a conaționalilor noștri.

Din 1947 încoace această deprindere a devenit tradițională. A demonstrat-o milionul de ani de închisoare politică. Iar apoi a continuat cu ce s-a întâmplat după ’90. Au demonstrat-o ultimii doi președinți. O demonstrează și guvernul și partidul cel mai tânăr din Ro, cu reale abilități interacționiste și anti-orice. Orice a fost înainte. Orice nu este o propunere a lor.

Și PCReul a făcut-o, și PSDeul, care a și demonstrat că încă se (mai) poate distruge în țara asta câte ceva, chiar dacă nu mai este la putere.

Pentru că eu vreau să fiu un model în societatea noastră. Și mă voi distruge mai intâi pe mine și apoi pe alții, la cererea clienților. Aveți mai jos pagina în care mă propun distrugerilor întregului popor. Și alta care m-ar putea propune ca neo fascist sau legionar. Ca să aibă lumea de unde începe.

Sursa. B365.ro

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.