Lucian Croitoru, premierul PNL&PSD :)

octombrie 18, 2009 0

Am mai scris din acest unghi, precizind ca afirmatiile mele in spirijinul unei asemenea idei sint speculatii in stare pura.
Ei bine, iata ca nu sint chiar speculatii.
Va mai amintiti ce parvenit a ajuns la BNR, in urma audierilor din Parlament in locul unui Croitoru sau unui Daianu? Numele lui e Bogdan Olteanu, loser la parlamentarele facuta dupa cvasi-uninominal!
Daca nu ar fi fost complicitatea PSD si PNL, probabil ca Lucian Croitoru ar fi ajuns, asa cum merita, sa fie viceguvernator. (a propos, dl Croitoru e cel despre care se tot spune ca ar putea fi urmasul de drept al lui Mugur Isarescu in fruntea BNR).
Iata ce spune Lucian Croitoru:

Daca eram ales viceguvernator, n-as fi acceptat propunerea presedintelui. Sa ne gandim la Mugur Isarescu! De ce nu ar fi fost Mugur Isarescu un premier foarte bun? Nu cred ca presedintele i-a propus asta, pentru ca ca intr-o situatie foarte dificila, il iei pe guvernatorul BNR, la prestigiul si experienta lui?  Nu iei un om dintr-un loc sa-l pui in alt loc. Daca eram viceguvernator, predintele Basescu nu m-ar fi extras din acel loc.

Prin urmare, desi il digera ft ft greu pe prim-ministrul desemnat, PSD & PNL au determinat, intr-un fel aceasta desemnare.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.