M-am plictisit să mă bucur la 0-0

octombrie 2, 2008 0

Ok, Steaua şi CFR au făcut meciuri bune, s-au închis, au jucat la rezultat, au reuşit. Dar eu m-am plictisit groaznic. Nu gust „supertacticizările” (un alt cuvint pentru pragmatism de doi lei cu radacini italienesti) şi prefer spectacolul de pe teren aceluia din clasamente şi tabele. Aştept o echipă de nebuni care să sară la gîtul adversarului, să-i văd cum NU LE E FRICĂ. Clujului îi iese mai bine nonşalanţa asta (poate şi pentru că nu are prea multi romani in echipa).
Dar nu mai vreau sa jucam exact cum comenteaza aia de la PRO TV. UAu, citi bani are ala, am atins un milionar, m-a atins un miliardar, am faultat un milionar. Ăla e nivelul comentatorilor. Ei nu pot ieşi din etapa lui „uau, cîţi bani, ce maşini ce femei”. Dacă sîntem uimiţi de asta, ne descurcăm şi singuri, spunem noi pentru noi „uau”. Nu-mi trebuie ajutor de la Costi Mocanu pentru asta.
Asadar. Fiti si voi nebuni, fotbalisti de la Steaua si Cluj, ca de aia sinteti challengeri. Vreau romantism, lupta adevarata, putin spirit kamikaze pe teren. Ca am ajuns sa ma uit la meciuri urite si plicticoase ca la indicii bursieri. Si mi se mai si cere sa ma bucur dup-aia.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.