…ma citeste Elena Udrea?

aprilie 10, 2009 0

…daca da, nici nu stiu cum s-o iau: compliment sau injuratura?:) (Gluma proasta – stiu…)
Serios, acum, uitati ce spune azi Elena Udrea:
„Nu mă surprinde apariţia în cursa pentru preşedinţie a lui Radu Duda. Ştiam încă din vara anului trecut. Ştiam că anumiţi lideri liberali din tabăra lui Dinu Patriciu, chiar şi Patriciu, încearcă să îl aducă în cursa electorală pe Radu Duda”, a mai spus ea. Udrea a mai declarat că este amuzată să constate că toţi candidaţii la preşedinţie apăruţi în ultima vreme, inclusiv principele, se cred Barack Obama.
Si-acum uitati ce scriam in Money Express acum vreo doua saptamani (si mai bine, daca numaram blogul celalalt, „de casa”):
Cine-i mai Obama?

Ce faci cand actualul presedinte pare imposibil de infrant in viitoarele alegeri prezidentiale? Cauti un miracol, gen Obama. Iar daca nu-l gasesti, incerci sa il construiesti pornind de la zero.

Faptul ca numele presedintelui american a inceput sa fie tot mai des invocat de catre adversarii declarati ai lui Traian Basescu e semn de disperare. E un fel de-a recunoaste ca „doar un miracol ne mai poate salva“ – o personalitate carismatica, in stare sa rastoarne previziunile expertilor si sondajele de opinie. „Fenomenul Obama“, sustine increzator Dinu Patriciu, „se poate repeta si-n Romania“. Teoretic vorbind, si-un trasnet te poate lovi de doua ori, dar probabilitatea e extrem de redusa. In aceste conditii vitrege, mai ai o solutie: aceea de a-ti imbunatati artificial sansele. Iti umpli buzunarele cu monezi, agiti deasupra capului o furca si pornesti la plimbare pe camp, in plina furtuna de vara. Poate–poate. E, practic, ceea ce se petrece acum in politica romaneasca. (…)
Cei interesati pot citi intregul articol aici:
http://www.moneyexpress.ro/articol_17139_29/cine_i_mai_obama.html

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.