Mesajul lui Rareș Bogdan pentru Dacian Cioloș despre relația cu AUR

Mesajul lui Rareș Bogdan pentru Dacian Cioloș despre relația cu AUR

septembrie 3, 2021 0

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că speră ca partenerii PNL de la USRPLUS să revină la masa dialogului și să refacă unitatea coaliției.

El a avut un mesaj special pentru Dacian Cioloș, liderul grupului Renew din Parlamentul UE, acolo unde asocierea cu formațiunile extremiste este o linie roșie pe care partidele europene nu e depășesc niciodată.

”Le transmit să aibă încredere că pentru ceea ce am ieșit în stradă și eu și ei, pentru faptul că am stat la minus 30 de grade în ianuarie 2017 și în februarie, pentru faptul că am stat la plus 40 de grade și am luat gaze în ochi și eu și ei în 10 august 2018, nu am uitat, nu ne-am schimbat și lucrurile vrem să le reparăm, exclusiv împreună cu colegii noștri de la USR PLUS, pentru că credem în valorile europene și în șansa acestei țări. Vă asigur că nu avem cum să semănăm cu PSD, vă asigur că nici Gheorghe Flutur, nici Emil Boc, nici Rareș Bogdan, nici Robert Sighiartău, nici Florin Cîțu, nici ceilalți colegi ai noștri nu au nici o șansă să semene cu PSD vreodată, iar cei din USR PLUS au un singur aliat posibil, Partidul Național Liberal. Îl rog în special pe Dacian, să înceteze, să-și oprească colegii să mai poarte discuții cu un partid care nu face parte din partidele care susțin cu adevărat Europa comună, un partid antieuropean. Îl rog din suflet, pentru că Dacian e cel care își face cel mai mare rău (…). Dacă continuă discuțiile cu AUR, își aruncă în aer credibilitatea câștigată în 15 ani”, a declarat Rareș Bogdan

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.