…Mihaela Radulescu – cel mai mare gest caritabil!

martie 13, 2009 125

…nu credeam c-am s-apuc sa scriu vreodata despre Mihaela Radulescu, dar socoteala de-acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ. Bunaoara, in acest caz: nu stiu ce s-a intamplat intre cei doi fosti si, sincer, nu ma prea intereseaza. Nu stiu exact nici in cate acte de caritate a fost implicata Mihaela Radulescu, dar stiu ca a fost, cateodata la concurenta cu Andreea Banica (citesc si eu titlurile).
Ei bine, prin scrisoarea trimisa presei ieri, vedeta a reusit, probabil fara sa vrea, cel mai mare gest caritabil din intreaga sa cariera de pana acum. Am zis „mare” pentru ca aspectul definitoriu aici e cantitatea, nu neaparat calitatea. Milioane de romani si-au gasit in aceasta scrisoare consolarea: „si bogatii plang„. In ciuda stralucirii de suprafata, dincolo de ecranul televizorului sau al copertei glossy, au si ei probleme, necazuri, suferinte si spaime. Putin conteaza daca cititorul a fost un fan al Mihaelei Radulescu sau daca, dimpotriva, o dispretuia sincer. Putin conteaza daca „tine” cu ea sau cu sotul (Elan, parca). Ceea ce conteaza e ca intr-o lume in care viata de zi cu zi devine din ce in ce mai grea pentru marea majoritate, in care mizeriile zilnice se aduna, uneori, afluvionar, confirmarea unei banuieli a sosit printr-o scrisoare disperata, adresata direct tie – ca particica a opiniei publice. „Uite ca si bogatii plang!” vor fi exclamat ieri milioane de romani, pleznind cu dosul palmei ecranul computerului sau pagina ziarului. „Mi-a scris-o Mihaela Radulescu!”
Dupa care, ceva mai usurati, se vor fi intors la problemele lor de zi cu zi. Chiria, intretinerea, certurile, taxele, sotii si autobuzul care nu mai vine, erau dintr-o data, cu toatele, mai lesne de suportat.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.