Mihaela Radulescu: un fenomen meteo si o ipocrizie medievala. Hai sa-i plangem de mila!

martie 12, 2009 27

Comparatia e extrem de potrivita: vine cand nu te astepti. Uneori calma ca o zi de toamna indiana, alteori apriga precum o zi de arsita, rebela ca o tornada, sau plangacioasa ca un dus de primavara. Sub diverse forme si cu intensitati la fel de diverse, Mihaela Radulescu reprezinta un fenomen. Unii spun ca e un fenomen de media, ca atrage publicul. Eu as spune ca este un fenomen meteo, pentru ca aceasta atractie este similara cu modul in care zilele frumoase atrag oamenii in parcuri, iar zilele ploioase ii determina pe soferi sa-si scoata masina din parcare.
Cearta in public, paruiala cu audienta maxima, fetisul copertilor lucioase si al emisiunilor semidocte fac din Mihaela Radulescu o marca a timpului ei. Un timp in care oamenii sunt mai preocupati de vremea de afara decat de alte lucruri care se intampla in jurul lor. Un timp in care atunci cand Bahmuteanca si Prigoana iau o pauza, altcineva trebuie sa le ia locul.
Cat despre cel mai recent scandal, despre scrisoarea deschisa in care il porcaieste pe fostul ei sot, tot ce iese la suprafata poate fi sintetizat astfel: Mihaela Radulescu spune ca e tare greu sa fii sotie de milionar in euro! Halal greutate…. Halal problema… De ce este ea de interes general pt a justifica o scrisoare deschisa? Traim intr-o tara a milionarilor in euro, plina de Elani si trebuie sa ne ferim de atingerea lor?
Si neagra comedie continua: „ Cât de jos poate ajunge un milionar? Cât de mult îl poate influenţa opinia publică să-şi revină? Câţi copii de milionari ca acesta suferă acum şi vor suferi toată viaţa lor pentru nesăbuinţa unui astfel de tată? „. Adica aceeasi persoana care facea campanii umanitare pt copiii saraci, e acum afectata de drama copiilor de milionari! Cred ca e prima vedeta care semneaza o scrisoare deschisa cu titlul de „mama”, incercand sa isi sensibileze fanii. Numai ca Radulescu poate nu isi da seama cat de aberant este sa chemi niste oameni saraci si cu probleme infinit mai grave decat faptul ca nu castiga cateva mii de euro pe luna intr-o batalia a celor bogati si celebri! Este o ipocrizie medievala!
Pana si justificarea autovictimizanta a acestei scrisori este de rasul curcilor: nu a mai avut alte optiuni, decat sa se foloseasca de imaginea ei de persoana publica pentru a rezolva o problema personala… Oauuu….  Adica una e sa ramana prietena cu fostul sot, cu tatal copilului ei, pe baza unui respect reciproc, dar e altceva ca pe de o parte ea sa stea in casa cu el si sa se afiseze cu altul  in public si sa nu se astepte la nici o reactie….  e cam la mintea cocosului…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.