Mircea Geoana – DRAMATIC! (si comic?)

mai 10, 2009 0

Dramatic de jos sta in sondajele de opinie dl Geoana! In ultimul INSOMAR, cel de astazi, Mircea Geoana are aprox 21%, o cota electorala cam pe jumatatea celei pe care o inregistram in dreptul lui TBasescu. Ceea ce insa cu adevarat dramatic, dar si jenant pentru Mircea Geoana e ca domnia sa are cu 10 procente SUB partidul pe care il conduce si in care au loc acum multe miscari de trupe mai putin vizibile.
Mircea nu s-a profilat pe candidat la Preşedinţie, lumea îl percepe tot ca pe ministru de Externe, s-a profilat apoi puţin pe prim-ministru, acum trebuie să facă din nou un shift, asta ia timp, ca în percepţia oamenilor să intre această idee că el ar putea să fie preşedinte. ” – asa spune, in interviul dat cu citeva saptamani in urma pentru Cotidianul, Mihaela Geoana despre sotul.
Intrebarea mea e simpla: oare ce „shift” va trebuie sa faca acum dl Geoana pentru a mai pune cite ceva pe rahitica sa cota electorala? Sau il lasa iarasi partidul pe Mircea Geoana sa stea singur in cort ca la localele din 2004, dupa alegerile pentru PMGB?
PS Am vazut acum ps/ul colegului Rogozanu. Sper ca, scriind asa cum ai ales sa scrii, ai scapat de citeva din frustrarile care te macina 🙂 M/as bucura daca textul tau si, in  special, trimiterile la mine, ar avea, in ce te priveste, macar efect terapeutic. Si sper ca ti/ai gasit cu aceasta ocazie macar o parte din publicul pe care il meriti si care posteaza, voluptos si facind uz de un limbaj jegos, la tine pe blog. Keep walking, tovarase! Keep walking! A propos, noi astia care mai citim despre dreapta, nu ne pupam pe frunte si nici pe obraz. Noi ne respectam! In schimb, despre voi cei care va trageti, nostalgic macar, din mantaua rosie, stiam ca va pupati zgomotos pe obraji. Sa nu ne confundam, te rog! 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.