Misiunea fraierilor: salvati-o pe EBA de critici!

mai 19, 2009 0

Taman ce scrisesem aici ca fatuca asta, care pretinde ca are studii si cunostinte serioase de stiinte politice si stie cu ce se mananca politichia, face boacana dupa boacana si  scrie gresit pana si titlul propriului proiect cu care vrea sa castige voturile pulimii poporului, ca au si aparut unii fraieri sustinatori fanatici. Au intrat in turma grup pe blog, de pe acelasi IP, cu nume diferite si postand comentarii prin care sa isi omagieze idolul. Au fost atat de fraieri nepriceputi, incat unii au uitat sa-si schimbe pana si e-mailul la inregistrare.
eba1eba2
Daca astia sunt sustinatorii lui EBA, vai de mama lor…. Elena se transforma intr-un soi de Sorin Oprescu cu fusta…. Nici nu vreau sa ma gandesc cum s-au strans semnaturile alea pt candidatura……
Dar tot e bine….. Dupa ce am scris despre boacanele ei de pe net, fata si-a modificat site-ul si a adaugat o stire de ultima ora (ultima postare era din 6 aprilie) despre ceva ce a facut pe 9 mai!!!!
eba3
A vrut sa modifice si boacana cu RIHN si sa scrie corect RIN, dar n-a tinut-o mult… a modificat in primul paragraf, dupa care a lasat tot la fel…ca dehh… ce ti-e cu politicienii astia…doar nu te astepti sa duce ceva la bun sfarsit… 🙂 Ma rog…ca sa fiu cinstit e un pic mai bine… in loc de RIHN (care nu exista), acum a lasat RHIN exact ca in documentele frantuzesti ce vorbesc despre acelasi tip de proiect si pe care le-am gasit si eu cu google….

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.