Misteriosul independent liberal

martie 2, 2009 0

Weekendul trecut am auzit declaratia unui influent lider liberal, care a trecut aproape neobservata. „ „În situaţia în care va exista un candidat independent, pentru că în fruntea României trebuie să fie un preşedinte independent, este posibil ca PNL să îl susţină. Sunt discuţii în partid, de tatonare, discutăm. Unii spun că e bine, alţii spun că trebuie avem un candidat propriu. La momentul potrivit, partidul va decide. Eu cred că, dacă va apărea un candidat independent puternic, susţinut de mai multe partide politice, PNL îl va sprijini”, a declarat Puiu Haşotti, in Cotidianul. Si cum pana acum in politica romaneasca avem un singur cantidat ce umbla cu independenta vopsita, declaratia e un fel de „palarie-ntr-un picior, ghici ciuperca?” . Va mai amintiti ca in timpul campaniei electorale, langa Oprescu statea foarte mandru Crin Antonescu? Pana acum, singurul lider care nu e de acord cu sustinerea unui independent este Calin Popescu Tariceanu. Asadar, daca in lupta dintre Crin si Calin va triumfa primul, cred ca din punctul de vedere al reprezentarii politice, PNL isi va fi batut inca un cui in sicriu si se va putea vorbi despre incheierea unui capitol din istoria acestui partid.

Pana si Hassoti pare a confirma drumul ce-i duce pe liberali in siajul lui Oprescu: „ Întrebat dacă acest candidat independent ar putea fi Sorin Oprescu, Haşotti a spus că va da un răspuns indirect: „Eu l-am susţinut pe domnul Oprescu public şi la alegerile pentru Primăria Bucureşti”.

In ceea ce priveste parerea mea, cred in continuare ca singurul contracandidat cu sanse de succes in batalia cu Traian Basescu este Klaus Johannis.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.