Modificări importante pe două dintre arterele intens circulate din București, începând de astăzi

Modificări importante pe două dintre arterele intens circulate din București, începând de astăzi

august 14, 2023 0

Două importare artere din Capitală devin, începând de astăzi, străzi cu sens unic. Este vorba despre Calea Floreasca și str. Radu Beller, potrivit anunțului făcut pe Facebook de primarul Nicușor Dan.

Astfel, conform edilului, Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Autobuzele STB vor circula pe banda specială pentru transportul în comun dinspre Str. Ceaikovski spre Șoseaua Ștefan cel Mare. Pe același sens va fi și pista pentru biciclete.
Imagine
 
Cât privește strada Radu Beller, aceasta devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți.

Și în acest caz, autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bd. Mircea Eliade. Pe același sens vor circula și bicicletele, pe pista special creată.

Imagine

„Pentru implementarea noilor reglementări de trafic, Administrația Străzilor București a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare și a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete și a amplasat semnele de circulație specifice”, a transmis primarul general al Capitalei.

 
 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.