Morar – Europeanul anului 2008. Bonus cu ANastase-nebunaticul :)

decembrie 3, 2008 0

NewsIn, sub semnatura Valentinei Pop, senior reporter:
„Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, a câştigat marţi seară premiul „Europeanul Anului” decernat de revista European Voice la categoria „Inspiraţia anului”, juriul apreciind faptul că a „ridicat lupta anticorupţie la un nivel înalt”.
morar.jpg
Premiul cel mare acordat de revista europeană şi titlul de „Europeanul Anului” a fost câştigat de comisarul UE pentru protecţia consumatorului, Meglena Kuneva, care, ca reprezentantă a Bulgariei, s-a alăturat Comisiei Europene de mai puţin de doi ani.
La aceeaşi categorie cu Daniel Morar, „Inspiraţia anului”, se afla şi omul de afaceri George Soros, „pentru că a susţinut drepturile şi reintegrarea romilor în Europa”. Ceilalţi doi finalişti la această categorie au fost Lyn Evans, coordonatorul generatorului de particule din Geneva şi Katrine Camilleri, director adjunct al serviciului de refugiaţi din Malta.”
In alta ordine de idei, azi dimineata, Adrian Nastase a fost la DNA si iarasi s-a plins ca e urmarit politic 🙂 Picant – in fata intrarii de la DNA, dl Nastase a sugerat ca danseaza un fel de tango cu procurorii DNA. Nebunaticule! Nebunaticule! Nebunaticule!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.