Mulțumim, Oana Pellea! 6.000 de bilete vândute la teatru online, chiar e o veste bună în pandemie!

Mulțumim, Oana Pellea! 6.000 de bilete vândute la teatru online, chiar e o veste bună în pandemie!

martie 22, 2021 0

ȘTIRE:

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan a declarat, luni, că nu se ia în calcul, în momentul de faţă, o „carantinare naţională”.

Ați citit cu atenție? Sigur? Dacă da, ați remarcat cel mai important detaliu din formularea ”în momentul de față”. 🙂

ȘTIRE:

Prim-ministrul Florin Cîţu a cerut prefecţilor, luni, într-o videoconferinţă, să ia toate măsurile necesare pentru aplicarea măsurilor de combatere a pandemie.

Întrebare: va avea efect asta asupra clanurilor tip ”Șoșo”? Sunt mai tari prefecții decât adepții conspiraționismului? Vom vedea.

ȘTIRE:

Senatoarea Diana Șoșoacă a primit trei amenzi în valoare totală de 4.500 de lei, pentru cele trei proteste din București, unde a stat fără mască, fără a păstra distanța de siguranță față de alți participanți și fără a respecta limita de 100 de participanți. 

Să fie primit! Dar are balta pește… Doamna e avocat, va contesta în justiția pe care n-o suportă și, dacă va întâlni un judecător conspiraționist precum cel de la Oradea, va și câștiga. Și-atunci, la ce bune sancțiunile?

ȘTIRE:

Tensiuni în ședința conducerii PNL între premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban pe tema numirilor politice. Premierului i s-a reproșat, din nou, că nu dă curs numirilor negociate de Ludovic Orban cu partenerii de coaliție.

Interesant. Când doi se ceartă… știe Rareș Bogdan cine-i al treilea.

ȘTIRE:

Cum a reușit fostul ministru PNL Relu Fenechiu să nu dea înapoi statului nimic din prejudiciul de 2 milioane de euro, în schimb firma soției sale oferă consultanță statului de peste 700.000 de euro. (Detalii, AICI).

Unde în lume mai vezi așa ceva? Nicăieri. De aceea, nu America, România e țara tuturor posibilităților! Ești prins că ai dat un tun statului de 2 milioane de euri, nu dai nimic înapoi și mai primești ca bonus și niște afaceri noi cu statul. Mă rog, nu ție direct, via familie, prieteni, soție, nici nu mai contează.

ȘTIRE:

Record de vânzări Teatru online. 6000 de bilete. Multumim minunatului public din toată lumea! Multumim pentru ca ați fost alaturi de noi!
Mai puteți cumpara bilete și viziona spectacolul încă trei zile doar. Link bilete in primul comentariu. (Sursa: Oana Pellea/Facebook).
Doamne-ajută! Jos pălăria, actorilor civici! Oana Pellea, Marius Manole, Victor Rebengiuc, Mihai Călin&co. ne-au ținut în viață democratică anii trecuți, inclusiv tremurând în stradă, iar acum ne încălzesc sufletele cu aceste spectacole online.
E un semnal și pentru politicieni, care niciodată nu au pus Cultura în topul priorităților. Vedem în astfel de vremuri de criză cât de mare nevoie avem de hrană spirituală. Mulțumim, Oana! Te privim, te susținem, cotizăm!

Cafeaua, a doua cea mai vândută marfă din lume după petrol

Este a doua marfă cea mai comercializată din lume după petrol. Aproximativ 400 de miliarde de cești de cafea se beau pe an în lume, estimează specialiștii din industria de profil.

Se estimează că numărul persoanelor care trăiesc din cultivarea sa este de aproape 125 de milioane și se produc aproximativ 100 de milioane de saci de cafea pe an.

Cafeaua a devenit cea mai consumată băutură din lume. Cu toate acestea, în spatele acestui produs unic se ascunde o origine plină de întrebări și o istorie plină de interdicții, coincidențe și amenințări.

Dar ca să n-o lungim, despre această temă savuroasă, data viitoare!

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.