N-am mai vazut de mult timp asa ceva

aprilie 24, 2009 16

E amuzant razboiul cartilor intre Adevarul si Jurnalul , intre cartile invelitee in pelee ecologicăăă şi biblioteca pentru toţi în varianta Marius Tucă. Mai ales că unii au luat neruşinat, de exemplu, ditai traducerea din Tolstoi, fără să anunţe pe nimeni, alţii au luat ditai marca romaneasca BPT si au pus-o la treabă.
Dar nu asta e ce m-a şocat azi, ci un text din Jurnalul, semnat de intreaga redactie, care aminteşte de Romania Mare a anilor 90 sau de Scanteia anilor 50. Am ramas fara cuvinte. Cititi, va rog:

Costache Dinu Patriciu a comis cu premeditare, în deplină cunoştinţă de cauză, un furt intelectual fără precedent în piaţa media din România.
Acest comportament de ciorditor de speţă joasă este cu atât mai abject, cu cât raptul s-a produs în dispreţul legii şi cu premeditare.
Puradeii lui Patriciu au mers pe metoda lu’ tat’su – ciordeşte şi fugi. Un personaj extrem de controversat, cu o biografie cu multe enigme, care dorea să facă jocurile în politica românească, eşuează moral defilând cu „Enigma Otiliei” ca un hoţ de buzunare care, avertizat să-şi retragă laba, continuă, arătând că nu se poate abţine. Jurnalul Naţional

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.