…neatarnare:)

august 21, 2009 0

…am mai vazut scena doar prin filme: barbatul se intoarce acasam deschide usa si … surpriza! Casa e goala, n-au mai ramas nici macar perdelele! Nevasta i-a fugit cu altul (uneori ii lasa un biletzel de adio, alteori nu). Ceva asemanator mi s-a intamplat mie astazi. Bun, nu spun ca sunt/am fost casatorit cu, pardon, Cotidianul, dar imi facusem obiceiul ca dimineata, dupa ce-mi citeam emailurile, sa deschid cotidianul.ro. Astazi, ia blogurile de unde nu-s! Disparute toate, fara vreun biletel de adio.
Stiam ca urmeaza un transfer de bloguri pe Realitatea, asa ca am dat click acolo. Alte bloguri, alte incaperi.
Mai sa fie: am dat search pe google si l-am gasit. Se dovedea asadar ca imaginea initiala fusese gresita: de fapt, imi fusesera aruncat boarfele in strada:)
Acum, vorba lui Bleen (multzam pentru idee) – se cheama ca sunt pe drumuri? De ce anume sta agatat blogul asta? Habar n-am. Nu ma pricep eu foarte bine nici la trebusoarele reale, d-apai la astea virtuale. Am decis de multisor ca n-are rost sa strivesc corola de minuni a lumii acesteia. E, insa posibila, neatarnarea, chiar si lumea virtuala? Nu e nevoie de vreun server, ceva?
Eu nu ucid cu mintea tainele ce ma-nconjoara. Se cheama ca blogul exista si functioneaza. Pentru moment imi e suficient – ba chiar aceasta stare de neatarnare ma binedispune.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.