…news alert: noul prefect al Clujului va fi schimbat din functie!

februarie 23, 2009 0

…cum de ce? Pai pentru ca Romania e, totusi, membru al Uniunii Europene, premierul e, totusi, profesor universitar si oricate obligatii politice ar avea fata de Florin Stamatian, nu va putea trece cu vederea o asemenea marlanie – o marlanie care, in orice universitate normala, s-ar solda cu desfacerea automata a contractului de munca. (Despre habarnisumul personajului nici nu mai are rost sa vorbim.) Daca PSD-ul vrea sa inceapa vanghelizarea filialelor din Transilvania si Banat, PD-L are acum o sansa sa opreasca vanghelizarea propriilor filiale.
Interviu de mai jos a fost preluat de pe blogului clujeanului Radu Neag si, „din lipsa de spatiu”, n-a mai aparut intr-un cotidian local.  Cititi si va cruciti!
http://www.raduneag.com/2009/02/21/de-vorba-cu-prefectul-clujului/#comments
Nota: Din pacate, individual mai e si medic (ginecolog) si mai si preda la UMF – pana cand?
Reproduc mai jos discutia dintre mine si el, pe scarile primariei, unde a participat la festivitatea de investire a noului primar, Sorin Apostu. Cu o ora inainte, el a fost cel care, in fata lui Boc, a depus juramantul pentru functia de prefect.
El e, iata-l, noul prefect al Clujului:
Rep.: Tinand cont ca ati declarat ca doriti sa aveti o legatura stransa cu presa, permiteti-mi sa va adresez o intrebare.
Stamatian: Pai io vreau o legatura stransa cu domnisoarele din presa, nu cu voi baietii, ma.
Va promit ca data viitoare voi trimite o domnisoara sa va puna intrebari.
Ce nacazuri mai ai si tu ma?
Rep: Spuneti-mi, va rog, care e primul lucru pe care il veti face pentru Cluj?
Nu cunosc inca problemele Clujului, asa ca nu stiu. Voi analiza, ma voi informa si pe urma va zic.
Rep: Inafara de analize, spuneti-mi concret, care e primul lucru pe care il veti face pentru a ajuta oamenii din acest judet, pe care il conduceti incepand de azi.
Pai, ăăă, ii problema aia cu Bechtel, acolo o sa ma interesez. Apoi, ce o zis si domnu’ Boc, aia cu descentralizarea aia. Si mai ii problemele cu somajul. Atat acum, restu’ vi le mai zic pe parcurs. Pune-o tu care vrei prima.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.