Nicolae Ciucă, discuții CRUCIALE cu ambasadorul Ucrainei în România – Măsuri imediate în războiul de la graniță

Nicolae Ciucă, discuții CRUCIALE cu ambasadorul Ucrainei în România – Măsuri imediate în războiul de la graniță

noiembrie 7, 2022 0

Premierul României – Nicolae Ciucă va avea, luni, la ora 10.00, o întrevedere cu ambasadorul Ucrainei în România, Ihor Prokopchuk, la Palatul Victoria.

Cei doi oficiali vor purta discuții despre starea actuală și perspectivele sprijinirii politice a Ucrainei în lupta împotriva agresorului rus.

Ambasadorul Ihor Prokopchuk a avut o întrevdere în România recent și cu președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu.

Ihor Prokopchuk a exprimat recunoștința părții române pentru ajutorul umanitar acordat, primirea cetățenilor ucraineni care au fost nevoiți să-și părăsească locuințele în urma războiului pe scară largă al Rusiei, precum și pentru asistența în alte domenii.

Ambasadorul Ucrainei în România a informat privind situația actuală din Ucraina pe fondul continuării agresiunii armate ruse.

Atunci, el a apelat partea română să-și unească eforturile pentru a crea un mecanism eficient în vederea tragerii la răspundere a Federației ruse, conducerea politică și militară a acesteia pentru agresiunea armată, precum și comiterea crimelor de război și a crimelor împotriva umanității pe teritoriul Ucrainei.

Sursa: Realitatea Din PNL

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.